Nejnovější recenze ze sekce Naslouchátka
Vohom VHP-601 Digitální mini naslouchátko
Anonym
Přidáno: 28. února 2024
(naposledy upraveno 1. března 2024)
- velikost
- šňůrka na vytažení z ucha
- výdrž baterie
- neskutečně nesnesitelné až bolestné pískání naslouchátka, při zavedení i vytažení ze sluchovodu
- vysoká cena
- vlastní šum naslouchátka
Jen při lehkém, letmém dotyku, zavadění o naslouchátko, nesnesitelná zpětná vazba.
- nízká cena; odpovídá (ne) kvalitě naslouchátka, velikost
- silný vlastní šum, celkové zkreslení zvuku, mizerná výdrž baterie, absence , vazba-pískání naslouchátka při zavádění i vytažení z ucha, obtížná manipulace
- Babička s ním slyší daleko lépe, než s předřazeným na míru od lékaře. Navíc je nabíjecí, takže nemusíme kupovat baterky :)
- Než se správně nastaví,tak píská.
Naprostá spokojenost.
Mini ušní naslouchátko JETT ENI014101
Přidáno: 5. června 2023
(naposledy upraveno 5. června 2023)
Zakoupeno v Elektrocoleti
- Ještě jsem zboží neobdržela!
ZinBest Digitální nabíjecí naslouchátko za ucho VHP-1220
Přidáno: 18. ledna 2023
- velmi kvalitní zvuk
- dlouhá výdrž baterie (cca 55 hodin)
- na nejnižší hlasitost v podstatě nezesiluje, ale jenom "čistí" hovor
- 3 velikosti nástavců
- není skoro vidět
Naslouchátko má celkem 9 stupňů hlasitosti. Od šestého stupně sluchátko při špatném nasazení píská kvůli zpětné vazbě a musí být těsně zasunuté do zvukovodu, což není problém vzhledem ke třem velikostem nástavců. Na nejnižší hlasitost je zesílení zvuku v podstatě minimální a dochází spíše k vyčištění řeči od okolních zvuků, respektive je řeč mnohem srozumitelnější, takže by naslouchátko mohl klidně používat i normálně slyšící člověk.
Úroveň zvuku je opravdu perfektní, zatím ani nebylo potřeba použít režim pro hlučná místa, nicméně při zkoušce jsem nevnímal žádný velký rozdíl oproti normálnímu režimu, zřejmě se bude více uplatňovat při vyšších úrovních hlasitosti.
Výdrž na jedno nabití při poloviční úrovni hlasitosti je zhruba 55 hodin a následné nabití z úplně vybitého stavu trvá zhruba 8,5 hodiny.
Naslouchátko předčilo moje očekávání. Měl jsem obavu z příliš velkého zesílení i na nejnižší hlasitost, což je často zmiňováno jako nevýhoda u jiných značek. U jenom lehce nedoslýchavých lidí, kteří spíše nerozumí hovoru, není ani tak potřeba zesílení, ale spíše vyčištění zvuku, což u tohoto naslouchátka funguje perfektně.
Axon Digitální stereo kapesní nabíjecí naslouchátko C-06
Přidáno: 12. prosince 2022
- Šmejd první třídy. Sedět nehýbat a nedej bože se dotknou mikrofonu. Rachot a chrčení to uslyšíte jako mladí. Koupeno u firmy: eshop SLYŠETVÍC .CZ- reklamováno - bylo mi sděleno poslat na adresu, ale že to musí být doporučeně poštou to mi nebylo oznámeno, takže 2x poštovné. A sluchátka přišla zpět jsou v pořádku - pro mne k ničemu. Závěr je 1850 Kč vyhozeno oknem
Nekupovat - peníze už neuvidíte, ale budete mít doma "super" přístroj
- Malé špunty do uší,řádně nesedí,v uchu nedrží.Není u výrobku uveden typ baterie a nikdo nereaguje na dotazy
Platinium Osobní zesilovač zvuku dobíjecí Dual Plus 2 ks JH-A39
Přidáno: 7. ledna 2022
- Pěkně vypadají
- zesilují vše i hluk, nepoužívané
Vyhozené peníze
- Chyběl český návod.
Naslouchátko se cca po 3 dnech používání rozbilo.
Poškodil se kabel.
Při reklamaci přišlo naslouchátko zpět se zamítnutím reklamace, bez jakékoli snahy se popřípadě domluvit a dát naslouchátko na opravu (prostě tady to máte zpět a nashledanou).
Po dalším řešení a slibování, že se bude řešit co dál, paní z firmy Ilwy.cz slibovala, že se mi ozvou s postupem. Ale nikdo neozýval.. Po několika telefonátech mi nabídli slevu 10% na nové zboží.
Ale děkuji, nebudu si znovu kupovat výrobek neopovídajicí kvalitě, aby nám doma za dalších pár dní ležely 2 nefunkční naslouchátka.
Firmu Ilwy.cz už nikdy více.
Nekvalitní výrobky a velmi špatná komunikace.
90 letá maminka původní ztratila a i když měla možnost si vybrat jiný, chtěla pouze tento, je s ním maximálně spokojená
- Šumí
- Vrní
- Píská
- Okolní zvuky jsou lehce slyšet, ale za to hlasy vůbec
- Hned co přišlo tak ještě ten den jsem ho vrátil
Nekupovat zbytečně vyhozené peníze a akorát budete platit poštovné za odeslání zpět
ZDC-900B Nabíjecí naslouchátko do ucha
Přidáno: 2. února 2021
(naposledy upraveno 2. února 2021)
- Dobíjení
- Šumí
- Píská při manipulaci
Jedno z mála dobíjecích naslouchátek. Avšak zvukově poměrně nekvalitní.
- V roce 2018 zakoupeno pro otce a doposud spokojen.
- Došlo však k přerušení kabelu u sluchátka a nemohu tento díl nikde sehnat, prosím o radu.
- Nedostupnost náhradního sluchátka při poruše či ztrátě.
Tento produkt je malý, lehký a pěkný vzhled.
Není příliš kvalitní, spíše člověk slyší sám sebe než-li jiné lidi při hovoru.
- Jednoduchost
- Kompaktnost
- Dobrý frekvenční rozsah
- Nastavitelnost výšek a hloubek
- Výkon 150 db!
- V balení dobíjející AA baterie
- Oproti bateriím typu AA by byl vhodnější dobíjející akumulátor
Tento osobní zesilovač nepatří mezi nejelegantnější na trhu, každopádně se řadí k těm nejjednodušším! V zásadě se jedná o tři tlačítka. Zapnutí/vypnutí a nastavitelnost hlasitosti. Výborný frekvenční rozsah a úroveň výšek. Zařízení svému uživateli značně zvyšuje srozumitelnost, která s postupným věkem upadá. Zmíněné výšky, či hloubky jsou na výrobku nastavitelné. Tento zesilovač lze spojit s televizí skrze audio jack. Následně dokáže rozdělit zvuk z televize jak do sluchátek, tak do reproduktoru. Výkon 150 db zajistí zesílení okolních vjemů i těžce nedoslýchavému člověku. Doporučuji 9/10
- Překvapila mě síla zesílení zvuku a dobře provedená nabíječka pro dvě sluchadla, která používám. Tím mám jednu doma a jednu cestovní.
- Chvilku trvalo, než jsem vyladil pískání ( zpětné vazby ).
Ve foniatrické klinice jsem dostal nabídku sluchadel za 46.000.- !! I po kalibraci na mé uši jsem při testech neměl dobrý pocit z kvality přenosu. To, že umí pracovat s mobilem, mají hromadu kanálů apod., pro běžného uživatele, který chce "jen" dobře slyšet rodinu a TV, jsou trochu nadstandard :). Nejsem hudební skladatel, proto jsem zkusil tyto. Hned po prvním nasazení jsem věděl, že jsou ty pravé. Mám středně poškozený sluch.
- zvyšuje hlasitost
- baterie mnoho nevydrží
- na mini je dost velké
- šumí
jen jako provizorní řešení
- vyzkoušeno a docela pěkně funguje. Na nejvyšší hlasitosti vám i kýchnutí ve vaší blízkosti může "utrhnout" ucho.
- funguje na 1 baterii LR41 a v balení jsou 2 baterie
- možnost použití na levé i pravé ucho
- chybí on/off tlačítko. lze pouze minimalizovat hlasitost, což ale nevypne přístroj. Musí se vybrat baterie, aby byl vypnutý.
- pro starší lidi docela malé kolečko na ovládání hlasitosti, které nemají šanci ovládat
- pokud je naslouchátko smontované dohromady, nevejde se do krabičky. Každodenní rozebírání není úplně jednoduché a pro seniora v podstatě nemožné
Naslouchátko funguje docela dobře, ale zcela určitě není vhodné pro seniora.
- Velice kvalitní sluchátko
- nemám žádné výhrady
Naslouchátko bylo zakoupeno pro babičku , která má 90 procentní hluchotu,, Jelikož naslouchátek měla už několik , a některé byli i velice drahé. Žadné nebylo takto kvalitni, jako naslouchátko ILWY ,, babička konečne slyší, a slyší i to,- co nemá. Opravdu kvalitní sluchátko.Naslouchátko je na nabíjení, takže dokupování baterii do sluchátka není třeba
- rychlé nastavování,silný zvuk.