Nejnovější recenze ze sekce Naslouchátka
Je to slušný výrobek i když nesplnil moje předpokládané vlastnosti.
- velké šumění
Ale u každého může fungovat jinak,tak nejde moc hodnotit takový výrobek.
jsem spokojená,dobře s tím slyším,ale nělo by byt lepe vyřešeno vypínaní baterie v uchu.
- Jsem spokojen
Zakoupen pro mojí matku, zatím je velmi spokojena.
- jednoduchost,
- cena dostupná i pro důchodce
- nenáročná obsluha
- jednoduchá údržba
Jednoduchý přístroj pro ty kteří nechtějí chodit na ORL dlouho čekat a vydávat tisíce.
- Výhodou je, že se sluchátko nedá ukroutit, ani utrhnout káblík, protože tam žádný není. Do ucha se cpe jen trubička od sluchátka, které je ukryto v horní části zesilovače za uchem. To je ohromná výhoda pro mou maminku, která za poslední dva roky ukroutila několik sluchátek :-)
- Je škoda, ze zesilovač nemá pro nabíjení pevnou základnu! Do mini USB se pro seniory špatně zasunuje, hrozí zničení....
- levné a na můj problém dostačující
rychlé dobíjení
- je třeba 2x denne dobijet !
Měl jsem od vás naslochadlo a to asi po 3 letech se rozbilo.Nyní moc vysoký tón.
- poměrně velký, z ucha hodně trčí, obrázky jsou zřejmě jen reklama
+ dlouhá výdrž baterie, výborně zesiluje zvuk
- nesedí úplně dobře na uchu
děda je spokojený, dřív jen seděl a koukal, teď si s námi povídá, takže opravdu slyší.Super je nabíjení . U předchozího sluchátka, které měl na pojišťovnu musel pořád kupovat baterie a v uchu mu pískalo . Říká, že je teď spokojený a jiné sluchátko už nechce.Jen je pro něj trochu obtížnejší nastavovat poslech, když má sluchátko na uchu-v 86 letech je cit v prstech už horší , ale to je zanedbatelné proti zlepšení dorozumění. Jednoznačně doporučuji a doufám že bude tak dobře fungovat dlouho..
- Ano to je ono. Velmi příjemný v uchu.
- Za chvíli ho nevnímám.
- Pozitivní je, že je dobíjecí, a to přes USB.
- Bravo. Skvělý zvuk.
Doporučuji.
Nemohu hodnotit, objednané zboží již bylo vyprodáno.
- Baterie fungovaly jeden večer. Po vložení druhých/rezervních/, se situace opakovala. Takže teď mám nefunkční naslouchadlo a zbytečně vyhozené peníze. Jsem velice rozčarovaná a zklamaná. Chtěla jsem manželovi usnadnit život a potěšit ho, místo toho u nás bylo velké zklamání. S pozdravem M. Fajmonová
- Už doma nekřičíme
- je to nabíjecí
- Maly a kompaktni produkt.
Zobrazuji 41 - 60 ze 358 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...18 Další »